chat plemiona
Nie jesteś zalogowany na forum.
u mnie farma teraz to 500k
CZITER
wczoraj tyle bylo za dzien
dwa dni temu 400k
mniej wiecej 20% rabusia dnia codziennie robie
Rabuś (Srebro - Poziom 3) Zrabuj łącznie 1.000.000 surowców. Następny poziom: Zrabuj 100.000.000 surowców! 4.594.073 / 100.000.000
tutaj ta statystyka nie dziala ;p nie od poczatku farmie na poziomie 20%
2.816.882 / 100.000.000
tez
ja dopiero z farma skoczylem
jak druga wioche przejalem i offa zaczalem robic
dlatego ja zaczynam offem
dobrze farmilem, mialem farta przy przejeciu pierwszych wiosek, no i troche na gieldzie premium tez zostawilem ale w sumie tragedii nie ma...
ja poczatek mialem o tyle z dupy
ze w tym KL bylem
i stwierdzilem ze w deffa pojde
zla decyzja
i taki stan jaki mam jest naprawde przyzwoity... tak celuje za kwartal to takie top 150 wpadnie
ja to o jakis super top nie mysle aby pograc jak najdluzej w dobrym towarzystwie
spoko, wazne ze jestes juz z nami i razem to sobie nadrobimy... cos czuje ze dobra ekipa z tego powstanie
tez mi sie tak wydaje
zaluje ze od razu do loa nie poszedlem
ale tak to jest jak nikogo sie nie zna
ja mam taka technike... na poczatku swiata... ze analituje te plemiona mnieij wiecej przez tydzien, i jak widze dobry stosunek puntkow do graczy, znaczy ze plemie bedzie dawac rade... nie patrze prawie na sytuacje na mapie... do tego szukam sobie goscia blisko mnie do wspolpracy, (pozdrowic chcialem azulatora )i jesli gosc tez chcialby takiego sojuszu, to juz wiesz ze okolica jest wasza
i tak potem po jakiejs wojnie z gorszego plemienia jeden zalatwi przeniesienie do lepszego
... tak jakbys mial dwie szanse wyboru konia na wyscigu
ja sie z guardianem zgadalem