chat plemiona
Nie jesteś zalogowany na forum.
no i meksyk
tylko czy jest to widoczne z zewnarz
?
dobra, robimy tak... jest nas czworo offowcow w okolicy, dwoch ma palace a jutro beda mieli karety. Chcialbym zrobic akcje na kilkanascie fejkow jutro, i jakies czysciochy...a jak sie zacznie to plemie organizowac i obstawiac wiochy, to bede chcial slac karete na liverpool 645|653
a xionz w koncu juz nie wiem co chce przejac ::) ale chce slac fejki na poniedzialek
teraz my sobie przejmiemy poki sa karety, a potem bedziemy wam pomagac oczyszczac teren i zbijac popa.. szybka ekspansja na 4ry zagrody offowe na slabo zorganizowane plemie... potem juz tylko przejmowanie po systematycznych czyszczeniach
jestem
dobra
to już mówię co chce przejmować jak itp
608 657
to chce przejac
gosc ma palac wiec od chce zaczac od niego
19 zagroda malo defa
haha swoje kordy podalem
627 624 to poprawne
gosc pod nim (625 627) ma o dziwo wiecej deffa, jeszcze skanuje kolejnego obok i zobacze co on ma. jak wrzuca wszystko do jednej wioski to ciezko bedzie
a to nie jest przypadkiem troche za daleko ?
dla mnie ?
jest daleko 22h
grubym
ale polozenie piekne
jak wolisz, to Twoja kareta idzie na rzez ... nawet cienkie plemie jak wie od 22h ze idzie kareta, to jest w stanie sie zorganizowac... chyba ze masz kogos w tamtej okolicy kto bedzie Ci czyscil systematycznie ... Ja bym musial wojsko w dwie strony na 16h wysylac by to czyscic... wiec raczej srednio...
hmmm szczerze to po tym jak go przeskanowalem to mocno zwatpilem w to plemie
gosc ma 19 zagrode
a ma palac