chat plemiona
Nie jesteś zalogowany na forum.
od kogo masz info o stanie wojsk?
jest szansa ze jak pojda karety na Unreall to z tamtych wiosek pojdzie deff
to ja sie zajme polodniowym wschodem od nas
King gucia, -Renigan-, ruby10, assiaaa
jest bardzo szansa... bo unreal jest najbardziej na poludnie
pisz oficjalna wiadomosc do szymoon9
-ignacy pradzynski
mitsuros
th centrum
szymona tez mam
thcentrum nie odpisuje mi juz od dłuższego czasu na wiecej wiadomosci niewiem co z nim jest
mitsuros cos tam czyscil obok siebie, i ma mi dac znac co bedzie mial gotowe do akcji
mi tez nie odpisuje... moze ktos jest na zastepstwie ?
oskara zapytam
a i piontunio bedzie mial jakies 1100 LK i 2200 toporow (mniej wiecej, plus ok 130 taranow i kolo 100 kapsow)
no to tez ładnie może zamieszanie zrobic jak uda sie mu trafic w pusta wioske
wiec w piatek chcialbym rozebrac gracza abak a w sobote gracza krzysio czy jakos tak
bedzie walil skan, i odrazu walil offem niszczac zagrode kapsami (a ma ogien) i mury taranami...
jesli wioska bedzie do pokonania
100 kapsow z ogniem to rozdupi zagrode w pyl
tylko trzeba teraz organizowac przejecia na noc... (dywersja na unreal w piatek rano, skan ze tam bylo duzo deffa, mamy zielone swíatlo do atakow, jesli bedzie tam malo deffa to zaczynamy skanowac)
na unreala wysylamy synchro od czwartku
nic na szybko... mamy prawie 15h na atakowanie... wiec czasu jest duzo by sie nie przejechac znowu
a w nocy dojda offy i karety na wybrannych graczy
trzeba zrobic mentlik na forum, ze atakujemy go wszyscy w piatek rano... ze offy wchodza miedzy 8-9 rano... leaf puszcza karete na 9 rano, rozbija sie o deffa i skanuje wioske... mamy info czy atakujemy czy nie. ktore wioski ciopa chcesz atakowac ? i ilu graczy do tego portrzebujesz ?