chat plemiona
Nie jesteś zalogowany na forum.
na jego zajebistych informacjach ukatrupiłem 4 grubych
no to pewne źródło ;]
dałem się podejść jak małolat, odbiłem od unre wioskę, którą mi buchnął, a ten do mnie, że unre ma przejmować jego plemię, bo ma go dosyć i ma pustą wioskę...
na ile osób jeszcze czekamy? żeby nie powtarzać pomysłu kilka razy?/
ja niewiem
ja musz epilnowac jeszcze bo zasta mam i atak musze wyslac
Paszczak zaczynamy?
chyba tak
ok
to opowiadaj
Plan mam taki: unrel mniej wiecej wie ktore wioski mam offowe, puszcam fejka z taranami z najdalszej wioski 24h synchronizuje to z atakiem kareta w wioski 21h na forum pisze ze to atak na unrela decydujace starcie i prosze wszystkich zeby dolaczyli sie do czyszenia wioski przed wejsciem moich grubych
kilka osob wpisuje ze wyslalo ofy na sekundy przed moimi grubymi
w rzeczywistosci beda to fejki, kiedy on zmobilizuje defa z calej swojej okolicy na obrone głównej wioski, reszta błyskawicznym atakiem karetami rozbiera co się da w najbliższej swojej okolicy
ja tracę 4 grubych, ale szybko ich wskrzeszę, plemię zyskuje wioski i wyparowują im ofy, defy i rycerze
na kiedy to planujesz ?
na kiedy silna grupa będzie gotowa z ofami i grubymi
poczekamy
gosc jest psychopata, i tylko w ten sposob jestesmy w stanie go zalatwic- jak psychopaci
na wotrek jestem wstepnie umowiony z Oskarem
przynajmniej wiemy ze mamy kreta, trzeba to info tylko odpowiednio skierowac
wysylam np poniedzilek ataki dochodza doniego we wtroek na godzine 20 kilka osob wysyla na ta sama godzine po jednym fejku z wioski zeby sie nie kapnal ze to lipa
kto oprocz na 3 i oskara jeszcze wie ze wiemy ?
wtajemniczcie tylko tych, którym ufacie
jestem pewnien ze zaraz po moich atakach na unrela odezwie sie do mnie maniek
ja paru osobom przekazalem, problem jest taki, ze nie wiem jakimi offami dysponujemy w rejonie... jaki deffem ? na deffa nie ma co liczyc bo za niedlugo pewnie oskar znowu powola nasze wojska na front